Populair deze maand

Jerusalema Challenge St Jansdal
Nieuws

Jerusalema Challenge St Jansdal

De Jerusalema Challenge verspreidt zich als een vrolijkmakend virus over de wereld. Het nummer Jerusalema en het bijbehorende dansje staan symbool voor wereldwijde verbondenheid en hoop tijdens corona. Dit is precies wat we nodig hebben in deze tijd. Honderden medewerkers kwamen in beweging tijdens de pauze of na hun dienst. Het dansen met elkaar gaf positieve energie en zorgde voor verbinding en saamhorigheid. Een mooie boost voor de tijd die komen gaat.
05:506 dagen geleden
Noïah-Faye - That Saturday Night (Official Music Video)
Harderwijk

Noïah-Faye - That Saturday Night (Official Music Video)

De Harderwijkse Noïah-Faye (18) heeft maandag 5 oktober haar nieuwe single gelanceerd: 'That Saturday Night'. Noïah-Faye zit momenteel in het examenjaar VWO op het Christelijk College Nassau-Veluwe, en heeft grote plannen voor de toekomst.
03:0214 dagen geleden
Bart Jansen feat. ADE - Kamp Moria
Harderwijk

Bart Jansen feat. ADE - Kamp Moria

Na de brand in vluchtelingenkamp Moria op Lesbos zijn 12.000 mensen alles kwijtgeraakt wat ze hadden. 4000 kwetsbare mensen hebben NU hulp nodig. Becausewecarry wil er zijn voor deze mensen en het leed waarmee ze dagelijks geconfronteerd worden. https://www.becausewecarry.org/ Steun deze mooie organisatie en laten we er samen voor zorgen dat deze mensen hun werk kunnen (blijven) doen! #becausewecarry #moria #vluchtelingendoenertoe Kamp Moria Tekst & Zang - Bart Jansen Productie - Frank van 't Ende Dans - Anouk Dance Experience Video - Sifra Huisman
03:1217 dagen geleden
Van Botter naar Kotter
Harderwijk

Van Botter naar Kotter

Evert van der Meer is drie jaar bezig geweest met het schrijven van het boek: Van Botter naar Kotter. Dit boek bevat verhalen over de Harderwijker visserij en vishandel. Het bevat 26 inspirerende verhalen, unieke foto’s en illustraties. In deze video vertelt Evert meer over het boek.
03:1223 dagen geleden
En toen waren de stenen op.....
Nieuws

En toen waren de stenen op.....

De immer goedgemutste projectleider van de Gemeente Harderwijk Erik Hamelink had een paar dagen geleden een slecht humeur. Oorzaak; De Schoolsteeg en de Heraaltzstraat kunnen voorlopig niet worden bestraat en de bestrating van de Vijhestraat kan niet worden afgemaakt. Reden: de fabrikant leverde tegen alle afspraken in geen stenen meer. Een verslag over hoe het kwam, de gevolgen en wat er nu moet gebeuren. Video gemaakt voor Via Communio
01:4325 dagen geleden
IJsbaan Volmoed Harderwijk
Nieuws

IJsbaan Volmoed Harderwijk

Voor 1 december 2020 is de IJsbaan van Volmoed in Harderwijk klaar. Volg projectleider Erik Hamelink over het nieuwe terrein. Met nog een blik op de fraaie wandelpromenade die binnen afzienbare tijd ook klaar zal zijn.En nu maar hopen dat het lekker gaat vrienzen. Een film van de Gemeente Harderwijk. Video is gemaakt door Via Communio.
02:3130 uur geleden
Het gezicht van Corona
Nieuws

Het gezicht van Corona

Foto-expositie met verhalen van meer dan 50 Harderwijkers en Hierdenaren Fotografe Karin Huijzendveld heeft 50 portretten gemaakt van Harderwijkers in coronatijd (t)huis...bij de deur, voor de deur, achter ‘t raam en door ‘t raam gefotografeerd. Allemaal met een eigen verhaal. (video Karin Huijzendveld)
02:2319 dagen geleden
Deel je verhaal
Nieuws

Deel je verhaal

Hoe gaat het met u? Deel net als meer dan 50 Harderwijkers en Hierdenaren uw verhaal. Een selectie van de mooiste verhalen en foto’s krijgt een speciale plek ter herinnering aan het coronavirus in een boek of magazine.
03:477 dagen geleden
Assortiment Dries van den Berg
Zakelijk

Assortiment Dries van den Berg

Bekijk hier de video van het assortiment van Palingrokerij en vishandel Dries van den Berg! Van visgeschenken, visschotels tot een brede assortimentenlijst, bij Dries van den Berg zijn er veel mogelijkheden. Bestel uw visgeschenken, visschotels of andere producten gemakkelijk via bestelling@driesvandenberg.nl, bel met de vishotlijn naar 0341-423723 of laat u adviseren in de winkel aan de Stephensonstraat 2 te Harderwijk.
02:507 dagen geleden
Coming out dag - Aart Schuuring
Harderwijk

Coming out dag - Aart Schuuring

In aanloop van coming out dag , 11 oktober, vertellen drie Harderwijkers hun verhaal. In deze video vertelt Aart Schuuring over zijn coming out.
02:0824 dagen geleden
Wijde Wellen Harderwijk
Nieuws

Wijde Wellen Harderwijk

Onlangs kon de Wijde Wellen de 1000e like op facebook noteren. Ontwerper van de Gemeente Harderwijk, Niek Heijboer, reikte de prijs uit: De enige en echte Harderwijk Hoody. Hetty Schouten uit Harderwijk was de gelukkige. Video is gemaakt door Via Communio.
02:2015 dagen geleden
Hoe gaat het nu met jou? - Deel je verhaal!
Harderwijk

Hoe gaat het nu met jou? - Deel je verhaal!

De gemeente Harderwijk vraagt jou om in oktober jouw verhaal te delen. Samen vormen deze verhalen ‘Het gezicht van corona’ tijdens de burgerschapsmaand oktober. Wij van Harderwijkse Zaken staan deze week op allerlei plekken door Harderwijk en Hierden om jouw verhaal te horen. Dinsdag 20 oktober stonden wij bij Winkelcentrum Drielanden om te vragen hoe het nu met de mensen gaat. Deel jouw verhaal aan ons!
03:276 uur geleden