Ijsbaan in Ermelo

03:355 maanden geleden
Van 4 december tot en met 4 januari is er een ijsbaan in Ermelo! De ijsbaan is een initiatief van Stichting Ijs in Ermelo. Ruim vier weken lang zal ‘t Weitje gehuld zijn onder een deken van winterse warmte en gezelligheid! Naast het vrij schaatsen, worden er diverse (sociale) evenementen voor iedere Ermeloër georganiseerd. De Rotary Ermelo steunt dit initiatief en is partner geworden. ,,We zijn partner geworden en nemen op voorhand al 175 kaarten af. Zo willen we het schaatsen, schaatshuur en het eten van een portie poffertjes faciliteren voor kinderen van de Voedselbank, aldus Daniël Brinkman."

Gerelateerd

Hij Staat! - Het boek van Ermeloër Hans van Zetten
Ermelo

Hij Staat! - Het boek van Ermeloër Hans van Zetten

Op 7 augustus 2012 deed Epke Zonderland dé rekstok oefening waarmee hij goud won op de Olympische Spelen. Hans van Zetten gaf tijdens deze finale het commentaar. Toen Epke met beide benen op de grond terecht kwam, zei Van Zetten euforisch: "Hij staat!" en juist deze uitspraak heeft het leven van Hans van Zetten voor altijd veranderd. Op 7 augustus 2012 deed Epke Zonderland dé rekstok oefening waarmee hij goud won op de Olympische Spelen. Hans van Zetten gaf tijdens deze finale het commentaar. Toen Epke met beide benen op de grond terecht kwam, zei Van Zetten euforisch: "Hij staat!" en juist deze uitspraak heeft het leven van Hans van Zetten voor altijd veranderd.
04:08
Ondernemers uit Ermelo deel 2
Ermelo

Ondernemers uit Ermelo deel 2

Ermelo heeft veel enthousiaste ondernemers die graag voor je klaar staan om je de beste ervaring te geven. Ook in deze tijd van crisis willen we zoveel mogelijk samen optrekken en we willen dit ook graag samen met jou doen! Vergeet daarom de lokale ondernemers niet, ze blijven zich voor je inzetten en kom dus nu of later zeker bij ze langs. Ze zijn het waard. In dit filmpje maak je kennis met een aantal! (Video: VVV Ermelo/Ermelo Buitenleven)
01:37
Eerste zwaaisteen in Ermelo
Ermelo

Eerste zwaaisteen in Ermelo

Wethouder Hans de Haan heeft donderdag de eerste zwaaisteen gelegd. De zwaaisteen is te bewonderen bij de IJsvogel in Ermelo. De zwaaisteen is er om even te zwaaien naar de bewoners van de Ijsvogel en is een initiatief van Welzijn Ermelo. Na het leggen van de zwaaisteen sloot zangeres Jazzy de middag feestelijk af met een optreden voor alle bewoners.
01:37