Super viskruiden actie!

01:402 dagen geleden
Super actie! De lemonpepper en de viskruiden van Van Beekum Specerijen nu voor maar 1,99 oftewel 50% korting. Bij Van Beekum Specerijen in de webshop of aanstaande zaterdag in de winkel bij Palingrokerij & Vishandel Dries van den Berg. Daar scoor je zaterdag namelijk ook zalmzijdes en pan klare schollen voor stunt prijzen.

Gerelateerd

Kom naar het Proef de Feestdagen diner!
Zakelijk

Kom naar het Proef de Feestdagen diner!

Op donderdag 29 oktober organiseren Palingrokerij & Vishandel Dries van den Berg, Restaurant Savage & Egbert van der Vegt delicatessen, een prachtig diner. Het diner is speciaal voor geïnteresseerden van feestdagencadeau's & relatiegeschenken. In de rokerij van Palingrokerij & Vishandel Dries van den Berg wordt een mooie showroom ingericht, waar de geschenkpakketten met heerlijke delicatessen worden gepresenteerd. Daar kunnen de gasten rondkijken met persoonlijk advies van de specialisten, Vertelt Peter van den Berg. Het team van Restaurant Savage Harderwijk gaat de sterren van de hemel koken, in de vorm van een prachtig 3-gangen diner met een bijpassend wijnarrangement van Egbert van er Vegt. Meer weten? Bekijk dan de video!
02:318 dagen geleden
Rabo ClubSupport 2020: Een club is méér dan een club.
Zakelijk

Rabo ClubSupport 2020: Een club is méér dan een club.

Clubs en verenigingen zijn ons tweede thuis. Het is de vertrouwde plek waar de buurt samenkomt, waar iedereen je kent, je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Verenigingen, clubs & stichtingen zijn essentieel voor onze samenleving. Daarom steunen wij ze met kennis, netwerk en geld. Om ze sterker en toekomstbestendig te maken. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Kijk voor meer informatie op www.rabobank.nl/clubsupport.
01:0015 dagen geleden
Avo Diervoeders in Hulshorst breidt uit
Zakelijk

Avo Diervoeders in Hulshorst breidt uit

De afgelopen tijd is er flink verbouwd bij Avo Diervoeders in Hulshorst. In 2016 is het naastgelegen (oud varkensbedrijf) gesaneerd en bij de winkel aangetrokken, hierdoor heeft Avo Diervoeders een flinke perceelsvergroting gekregen: "De eerste fase van de verbouwing is afgerond. We hebben zo'n 700 meter aan de winkel toegevoegd. We hopen volgend jaar met fase twee klaar te zijn waarbij we opnieuw 700 meter erbij krijgen, aldus Anton van Ommen van Avo Diervoeders." Benieuwd naar hoe de vernieuwde winkel eruit ziet? Bekijk dan de video!
01:182 maanden geleden