Recreatiepark de Paalberg in Ermelo ontvangt predicaat Koninklijke hofleverancier

02:4734 dagen geleden
Het honderdjarige Recreatiepark de Paalberg in Ermelo heeft donderdag 17 september 2020 bekend gemaakt dat het vakantiepark het predicaat ‘Koninklijke hofleverancier’ heeft ontvangen.

Gerelateerd

Theaterwandeling Spoor van Verzet in Ermelo
Ermelo

Theaterwandeling Spoor van Verzet in Ermelo

Er hangt een mysterieuze sfeer rond het station van Ermelo. Dat is ook niet zo gek, want het is oorlog en er gebeuren vreemde dingen. Een paar keer per dag ariveert er een trein, een enkele passagier stapt uit. De loketbeambte houdt alles en iedereen goed in de gaten. Vandaag de dag weet je niet meer wie je kan vertrouwen..
00:3623 dagen geleden
Buitenspeeldag in Ermelo
Ermelo

Buitenspeeldag in Ermelo

Het is vandaag buitenspeeldag! Reden genoeg voor Heel Ermelo Beweegt, onderdeel van Interactie Ermelo, om een leuk evenement te organiseren voor kinderen. Bekijk hier wat er te doen was!
00:474 maanden geleden
Peter van der Kemp zamelt geld in voor onderzoek stofwisselingsziekte
Ermelo

Peter van der Kemp zamelt geld in voor onderzoek stofwisselingsziekte

Aanstaande zaterdag, 6 juni 2020, gaat Peter van der Kemp een enorme uitdaging aan. Hij gaat elf keer de route Drieseberg beklimmen (Van Speuld naar Drie). Dit doet hij om geld op te halen voor onderzoek naar een zeldzame stofwisselingsziekte bij kinderen. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan de video!
02:394 maanden geleden
Hij Staat! - Het boek van Ermeloër Hans van Zetten
Ermelo

Hij Staat! - Het boek van Ermeloër Hans van Zetten

Op 7 augustus 2012 deed Epke Zonderland dé rekstok oefening waarmee hij goud won op de Olympische Spelen. Hans van Zetten gaf tijdens deze finale het commentaar. Toen Epke met beide benen op de grond terecht kwam, zei Van Zetten euforisch: "Hij staat!" en juist deze uitspraak heeft het leven van Hans van Zetten voor altijd veranderd. Op 7 augustus 2012 deed Epke Zonderland dé rekstok oefening waarmee hij goud won op de Olympische Spelen. Hans van Zetten gaf tijdens deze finale het commentaar. Toen Epke met beide benen op de grond terecht kwam, zei Van Zetten euforisch: "Hij staat!" en juist deze uitspraak heeft het leven van Hans van Zetten voor altijd veranderd.
04:085 maanden geleden

Nieuw

Binnen 15 minuten weten of je corona hebt?
Nieuws

Binnen 15 minuten weten of je corona hebt?

Vanaf aanstaande maandag is het mogelijk om ook in regio 0341 een corona sneltest te doen. Binnen 15 min. na de test ontvang je al de uitslag. Vier Ermelose ondernemers en verpleegkundigen hebben de handen inéén geslagen om dit mogelijk te maken. In nauwe samenwerking met de gemeente Ermelo.
02:263 uur geleden
Hoe gaat het nu met jou? - Deel je verhaal!
Harderwijk

Hoe gaat het nu met jou? - Deel je verhaal!

De gemeente Harderwijk vraagt jou om in oktober jouw verhaal te delen. Samen vormen deze verhalen ‘Het gezicht van corona’ tijdens de burgerschapsmaand oktober. Wij van Harderwijkse Zaken staan deze week op allerlei plekken door Harderwijk en Hierden om jouw verhaal te horen. Dinsdag 20 oktober stonden wij bij Winkelcentrum Drielanden om te vragen hoe het nu met de mensen gaat. Deel jouw verhaal aan ons!
03:276 uur geleden
IJsbaan Volmoed Harderwijk
Nieuws

IJsbaan Volmoed Harderwijk

Voor 1 december 2020 is de IJsbaan van Volmoed in Harderwijk klaar. Volg projectleider Erik Hamelink over het nieuwe terrein. Met nog een blik op de fraaie wandelpromenade die binnen afzienbare tijd ook klaar zal zijn.En nu maar hopen dat het lekker gaat vrienzen. Een film van de Gemeente Harderwijk. Video is gemaakt door Via Communio.
02:3130 uur geleden
Jerusalema Challenge St Jansdal
Nieuws

Jerusalema Challenge St Jansdal

De Jerusalema Challenge verspreidt zich als een vrolijkmakend virus over de wereld. Het nummer Jerusalema en het bijbehorende dansje staan symbool voor wereldwijde verbondenheid en hoop tijdens corona. Dit is precies wat we nodig hebben in deze tijd. Honderden medewerkers kwamen in beweging tijdens de pauze of na hun dienst. Het dansen met elkaar gaf positieve energie en zorgde voor verbinding en saamhorigheid. Een mooie boost voor de tijd die komen gaat.
05:506 dagen geleden