Nieuwe café's in de Bruggestraat Harderwijk

03:452 jaar geleden

Vandaag op 4 september is na vele omzwervingen Café De Liefde geopend, een bijzonder etablissement. Maar binnenkort opent ook Café Het Kantoor, waar vroeger Het Schippertje was gehuisvest. Het hoe en waarom van de respectievelijke uitbaters: Teun en Darius. Twee gelegenheden die de horeca van Harderwijk verrijken. Video is gemaakt door Via Communio.

Gerelateerd

De Drakenbootrace
Evenementen

De Drakenbootrace

De commissie fundraising van JCI Noord-West Veluwe heeft vol trots aangekondigd dat zij dit jaar Stichting Jelte zullen ondersteunen als hun goede doel van 2024. Als onderdeel van deze samenwerking organiseert JCI een reeks evenementen, waarvan de iconische Drakenbootrace het hoogtepunt zal zijn. Deze wordt gehouden op 31 augustus 2024 van 12.00 tot 18.00 uur in de Haven van Harderwijk. Steun JCI Noord-West Veluwe dit jaar door deel te nemen of te sponsoren, al mogelijk vanaf €75,-. Er zijn ook mogelijkheden voor verschillende maatwerkpakketten. Neem contact op met Kelly Brandhorst via drakenbootrace@outlook.com of via de website www.hk-drakenbootrace.nl
01:3412 dagen geleden
Blij dat ik Glij Harderwijk 2024
Evenementen

Blij dat ik Glij Harderwijk 2024

Oranjevereniging Harderwijk presenteerde ‘Blij dat ik glij’ op Koningsdag 2024. De originaliteit en het team met de snelste tijd werden beloond. De activiteit Blij dat ik glij is geïnspireerd door het vroeger bijzonder populaire televisieprogramma Te land, ter zee en in de lucht waarbij deelnemers in zelfgemaakte voertuigen van een stellage af te water gingen. Dit was op Koningsdag van 12.00 uur tot 18.00 uur in Harderwijk in de historische vissershaven te zien. Een ideale locatie omdat rondom de haven van alle kanten zicht was op het waterspektakel.
01:0055 dagen geleden
Koningsspelen Harderwijk 2024
Evenementen

Koningsspelen Harderwijk 2024

De Koningsspelen van 2024! Dit jaar is het thema: Ontdek! Ruim 2.200 kinderen uit groepen 5 t/m 8 van 23 basisscholen in de gemeente Harderwijk deden mee.
00:3755 dagen geleden
Vacatures Palingrokerij en Vishandel Dries van den Berg
Zakelijk

Vacatures Palingrokerij en Vishandel Dries van den Berg

Bij Palingrokerij en Vishandel Dries van den Berg zijn ze op zoek naar enthousiaste collega’s voor zaterdagen, vakanties én een vaste medewerker voor de huishoudelijke dienst! Meer informatie over de vacatures neem dan contract op met https://bergwerk.nu/
00:433 maanden geleden