Palingrokerij en Vishandel Dries van den Berg is op zoek naar zaterdag & vakantie medewerkers

00:568 maanden geleden

Zoek jij een leuke baan en wil je lekker bijverdienen?

Kom dan aan boord, want ze zoeken spontane en gezellige toppers die hard willen werken in de winkel.
Het is een altijd een feest en er is altijd wat te doen in het prachtige vispaleis.
In het bedrijf is geen dag hetzelfde, er is veel variatie en afwisseling in het werk.
De verkoop staat voorop, maar er horen uiteraard meer werkzaamheden bij; zoals:
Het bereiden van vis, maaltijden maken, vis bakken, barwerkzaamheden, schoonmaken, etc.
Met het leuke team en drukke zaak vliegt een dag voorbij.
Ze houden van loyaliteit en een langdurige arbeidsrelatie en gezelligheid, hard werken & collegialiteit zijn bij hen van groot belang!
Op de zaterdagen en vakanties kun je veel uren maken.

• Uren en dagen gaan in overleg, er is veel mogelijk door ons grote team.
• ’s avonds en ’s zondags ben je altijd vrij, want dan zijn we gesloten.
• Ze betalen een prima salaris.
• Bij een volledig volgemaakt werkjaar, ontvang je een extra periode salaris! Dat noemen ze ‘de Loyaliteitsbonus’
• Je ontvangt uiteraard vakantiegeld.
• Eten en drinken tijdens je pauzes gaat op hun kosten.
• Ze houden jaarlijks meerdere personeelsfeestjes en uitjes.
• Ze verzorgen werkkleding en schoeisel.
• Een weekendborrel hoort er uiteraard bij na afloop van de werkweek.
• Ze zijn een authentiek Harderwijks bedrijf, maar super modern met de nieuwste snufjes. En zijn toonaangevend binnen de Nederlandse visbranche.

Ben je 16 jaar of ouder en wil je lekker bijverdienen bij een echt Harderwijks bedrijf?
Mail dan je cv & motivatie naar hrm@driesvandenberg.nl!
Een dagje meedraaien is snel geregeld.

Check ook onze overige vacatures via:
https://www.driesvandenberg.nl/ontdek/vacatures

Gerelateerd

Beeldzorg in de thuiszorg
Harderwijk

Beeldzorg in de thuiszorg

In de thuiszorg werden we in de eerste coronagolf uitgedaagd om de zorg veilig te organiseren. Alternatieven als telefonisch contact en beeldzorg werden ingezet om de zorg op afstand toch veilig door te kunnen laten gaan. Na een succesvolle proefperiode met ‘beeldzorg’ bij tien thuiszorgcliënten, wordt beeldzorg nu een vast onderdeel van onze zorgverlening. Beeldzorg een innovatieve oplossing is om zorg op een veilige en efficiënte manier aan te bieden, zonder dat het onpersoonlijk wordt. Bij beeldzorg gaat het om zorg waarvoor een verzorgende of verpleegkundige uit de wijk niet bij u aanwezig hoeft te zijn, maar via een beeldscherm de benodigde begeleiding kan bieden. Als wij denken dat beeldzorg passend is bij uw zorgvraag, nemen wij hierover contact met u op. De wijkverpleegkundige kijkt dan samen met u of dit in uw zorgplan past en maakt afspraken met u over de inzet van beeldzorg en over hoe u zich het werken met beeldzorg met instructie eigen kunt maken. Uiteraard kunt u ook zelf contact opnemen met de wijkverpleegkundige als u interesse hebt in beeldzorg! Lees meer op znwv.nl/beeldzorg.nl
02:2042 dagen geleden
De Weide Veluwe Harderwijk
Harderwijk

De Weide Veluwe Harderwijk

De verkoop van De Weide Veluwe in Harderwijk is in volle gang. Er is nog een aantal vrijstaande huizen beschikbaar. Voor meer informatie https://www.nieuwbouw-harderweide.nl/
02:2054 dagen geleden
Foto expositie Eibert den Herder Botter Zeilregatta Harderwijk 2023
Evenementen

Foto expositie Eibert den Herder Botter Zeilregatta Harderwijk 2023

Op zaterdagmorgen 9 september is ter gelegenheid van de Open Monumentendag in Harderwijk een bijzondere foto expositie geopend in het Klooster over het thema de “Eibert den Herder Botter Zeilregatta Harderwijk 2023". Op vrijdag 12 mei van dit jaar is deze bijzondere Zeilregatta gevaren met ruim 20 authentieke voormalige Zuiderzeebotters. Chartervaart Harderwijk heeft bewust dit jaar de verbinding gezocht met Cultuurkust om dit evenement een extra accent te geven. Vanuit de opleiding Fotografie hebben 14 cursisten die dag meegevaren en vele hoogtepunten fotografisch vastgelegd. Tijdens de Open Monumentendag heeft wethouder Martijn Pijnenburg, in aanwezigheid van veel belangstellen, met veel enthousiasme de foto expositie geopend en bij die gelegenheid zijn waardering uitgesproken voor het genomen initiatief. Harderwijk kan trots zijn op het initiatief van de Chartervaart organisatie voor het behoud én zichtbaar houden van ons varend erfgoed. Daarna is met veel waardering van het aanwezige publiek de talrijke foto resultaten van deze Botter Zeilregatta bekeken. De foto expositie is, tijdens de openingsuren van Cultuurkust, nog tot 1 oktober aanstaande in het Klooster te bezichtigen. De video is gemaakt door Jan Cornelissen.
03:582 maanden geleden
Horeca Olympics bij De Boterlap Ermelo
Zakelijk

Horeca Olympics bij De Boterlap Ermelo

De Horeca Olympics bij De Boterlap Groep zijn in volle gang, je kunt het bijna niet gemist hebben. Ook in Ermelo barstte de strijd los tijdens de massasprint rondom de rotonde. De rotonde bierrun bij De Boterlap Ermelo: één van de onderdelen van de Horeca Olympics van De Boterlap Groep. En het was een enorm spektakel! De Boterlap Ermelo is onderdeel van De Boterlap Groep en opereert onder de hoede van ondernemers Gert Boonen, Wilco van Ark en Jan Andries van Bentum die zelf ook een rol spelen in de video van de Horeca Olympics. In de video zie je drie teams (van alle drie de locaties één) die strijden om de titel Razendsnelle massasprinter rondom de rotonde mét een biertje op hun dienblad. Het fanatisme spat er vanaf. Benieuwd wie deze strijd wint? Bekijk dan de video.
02:443 maanden geleden