Nieuw

CBS de Triangel viert feest!
Scholen

CBS de Triangel viert feest!

CBS de Triangel in Drielanden bestaat 25 jaar en dit wordt deze week uitbundig gevierd. Maandagochtend begon de feestweek met een opening op het schoolplein. De hele week worden er leuke activiteiten georganiseerd.
02:036 dagen geleden
Koningsspelen Harderwijk 2022
Evenementen

Koningsspelen Harderwijk 2022

Op vrijdag 22 april vierden ruim 2200 leerlingen uit de groepen 5 t/m 8 van de basisscholen in Harderwijk en Hierden de Koningsspelen. Na twee geslaagde edities, één thuis en één op- en rondom de school, kon het feest dit jaar eindelijk weer live op Sportpark de Parkweg gevierd worden. Het programma staat dit jaar in het teken van het thema: Voel je fit!
01:5222 dagen geleden
Harderwijk Haringparty 2022
Evenementen

Harderwijk Haringparty 2022

Het zal er wat anders uit gaan zien dan de laatste jaren. Ze gaan weer terug naar de Vischmarkt en het zal wat intiemer worden waarmee ze weer terug willen naar een feest van en voor de ondernemers. Ze hopen een ruime donatie voor één goed doel te kunnen doen en gekozen is voor de Stichting De Maretak (Centrum voor leven met en na kanker). De Maretak is een stichting op de Veluwe met een zeventig vrijwilligers die mensen met kanker, na kanker of hun gezinsleden begeleiden met ondersteuning en een reeks aan activiteiten.
02:5335 dagen geleden
Eibert den Herder Botter Zeil Regatta Harderwijk
Entertainment

Eibert den Herder Botter Zeil Regatta Harderwijk

Het evenement begint om 10.00 uur bij Restaurant Johannes op de Boulevard in Harderwijk. Tijdens de koffie wordt er uitleg gegeven over de wedstrijd. Rond 10.30 uur gaan ze inschepen. De botters zullen voor u en uw gasten klaarliggen aan de strandboulevard van Harderwijk. Zodra iedereen zijn plek op één van de schepen heeft gevonden, zetten ze koers richting Pierland op het Veluwemeer. Bij het uitvaren schenken ze een schippersborrel en gaan ze Hollandse haring happen. Voor diegenen die niet van vis houden zorgen ze voor een kaas/ worstschotel welke u niet mag missen. Omstreeks 12.00 uur arriveren de botters op Pierland, hier zal een compleet verzorgde lunch klaarstaan, verzorgd door Catering Van den Berg en zal ook de EB18 arriveren. Hier zal de EB18 officieel worden omgedoopt naar haar originele Harderwijker botternummer “de HK103”. Na de lunch zal de ‘Eibert de Herder botter zeilregatta’ van start gaan. Een tijdswedstrijd waarbij het startpunt vanaf Pierland zal zijn en de finish ter hoogte van het aquaduct in Harderwijk. Een strijd om de felbegeerde (wissel) beker.Vrijdag 20 mei wordt de eerste keer de Eibert den Herder Botter Zeil Regatta Harderwijk georganiseerd. Lees meer www.https://botterzeilregatta.nl/
02:1337 dagen geleden
Heilbot van 120 kg
Nieuws

Heilbot van 120 kg

Bij Palingrokerij en Vishandel hebben ze vandaag een heilbot van 120 kg uitgesneden, gefileerd en geportioneerd. Bekijk snel de video van deze enorme vis.
02:3039 dagen geleden
Ook meedoen aan de vitaliteitsstrijd?
Zakelijk

Ook meedoen aan de vitaliteitsstrijd?

Zijn jullie een vitale organisatie waarin aandacht is voor werknemers die lekker in hun vel zitten, fitter en productiever zijn én een goede balans hebben tussen bewegen en werk? Of wil juist als organisatie meer vitale werknemers? Doe dan mee en ga de strijd aan met andere organisaties in Harderwijk om de vitaalste organisatie te worden! Wil jij als organisatie aandacht voor vitale werknemers? Geef jouw organisatie dan op voor de Vitaliteitsstrijd en strijd voor de titel “Vitaalste organisatie van Harderwijk!”. Opgeven kan via de website www.gaharderwijk.nl/vitaliteitsstrijd
03:1140 dagen geleden
Tennisvereniging Frankrijk een club voor iedereen
Sport

Tennisvereniging Frankrijk een club voor iedereen

Tennisvereniging Frankrijk is een gezellige en open vereniging met zo'n 330 leden aan de rand van de wijk Frankrijk in Harderwijk. Bij de club wordt samen gesport, gelachen en vooral genoten. Of je nu heel competitief bent of puur voor de lol tennist, iedereen is welkom! TVF staat niet alleen voor Tennisvereniging Frankrijk, maar ook zeker voor Tennis, Vriendschap en Fun.
00:3542 dagen geleden
Vissershaven in Harderwijk bijna klaar
Nieuws

Vissershaven in Harderwijk bijna klaar

De werkzaamheden aan de Vissershaven en Havendam in Harderwijk zijn bijna klaar. Video is gemaakt door Via Communio.
02:1649 dagen geleden
Bekendmaking prijswinnaars actie Palingrokerij en Vishandel Dries van den Berg en Supermarkt Dirk van Den Broek
Nieuws

Bekendmaking prijswinnaars actie Palingrokerij en Vishandel Dries van den Berg en Supermarkt Dirk van Den Broek

‘We zijn blij dat er een mooie supermarkt in onze buurt is gekomen’. Daarom heeft Palingrokerij en Vishandel Dries van den Berg een leuke Buren winactie op touw gezet. Klanten van de Dirk Harderwijk konden hun kassabon, voorzien van naam en telefoonnummer, in de glazen pot deponeren. Hieruit zijn 10 prijswinnaars geloot. Ben jij één van de gelukkige prijswinnaars?
02:2550 dagen geleden
Harderwijk steeds toegankelijker
Nieuws

Harderwijk steeds toegankelijker

Harderwijk steeds toegankelijker voor mensen in een rolstoel en minder validen. De video is gemaakt door ViaCommunio.
03:1050 dagen geleden
Na 8 jaar wethouder te zijn geweest neemt Jeroen de Jong afscheid
Politiek

Na 8 jaar wethouder te zijn geweest neemt Jeroen de Jong afscheid

Hij kijkt terug op een periode waarin hij veel heeft kunnen bereiken; Renovatie van het Oude Stadhuis, verkeersveiligheid verbeteren, vitale vakantieparken en de aanleg van de Wijde Wellen en het Crescentpark. We zijn nog niet klaar, we gaan ons inzetten voor zorg op maat en dichtbij. Een goede woning voor iedereen, waarin we oog hebben voor de leefbaarheid. Daarnaast gaan we ons inzetten voor een goede oplossing om het huidige afvalbeleid te verbeteren. “Ik weet dat dit team deze ambities ook gaat waarmaken, stem op ze!” Aldus Jeroen de Jong.
01:152 maanden geleden
Vrije School Valentijn ontvangt een vignet Groen Schoolplein
Scholen

Vrije School Valentijn ontvangt een vignet Groen Schoolplein

Vrijdag 11 maart heeft wethouder Marcel Companjen op Vrije School Valentijn een vignet Groen Schoolplein uitgereikt. In juni 2010 werd het groene speelplein geopend door de burgemeester. De transformatie van grijs naar groen schoolplein was toen voltooid. Een groen schoolplein is natuurlijk nooit af. De 'tuin-ouders' van Vrije School Valentijn zijn er meerdere malen per schooljaar mee bezig. Daarom kregen zijn van Springzaad het vignet Groen Schoolplein.
01:512 maanden geleden